Udgivet: 17. maj 2024 kl. 08.31

Hvordan ændrer jeg farver  til footeren?

Temaspecifik indstilling
En temaspecifik indstilling betyder, at indholdet i denne guide typisk kun kan anvendes sammen med GelindeFast temaet.
Du kan selv styre farven på din footer fra tema-indstillingerne
QUICK GUIDE
Selvom footeren er opsat i pagebuilderen, så skal farverne ændres fra tema-indstillingerne. Så klik på "Design" i hovedmenuen og så vælg "Tema-indstillinger". Klik så på "Footer" ude til venstre. Her kan du vælge baggrunds- og tekstfarve.
2
Klik på "Design" i hovedmenuen
3
Klik på "Tema-indstillinger" i undermenuen
4
Klik på "Footer" ude til venstre
5
Vælg en baggrundsfarve
6
Vælg en tekstfarve
7
Tryk på "Gem" til sidst
Selv indholdet af footeren defineres med pagebuilderen, men hvis du vil ændre farven, skal dette gøres fra tema-indstillingerne. Det er heldigvis ordnet på 2 sekunder.