Udgivet: 11. december 2023 kl. 10.43

Hvordan opsætter jeg underkategorier i Shoporama?

Det er nemt at opsætte underkategorier i Shoporama. Afhængigt af hvilket tema du anvender, kan det trækkes ud i dit design på forskellige måder.
QUICK GUIDE
Tilgå kategorioversigten i admin. Rediger den kategori, du vil gøre til en underkategori. Her finder du en dropdown "Underkategori til". Klik på den og vælg din hovedkategori. Husk at gemme når du er færdig.
2
Klik på 'Navigation' i menuen
3
Find den kategori du vil gøre til en underkategori
4
Klik på blyanten ude til højre for at redigere kategorien
5
Under 'Generelt' er der en dropdown som hedder 'Underkategori til'
6
Klik på den, og vælg kategoriens hovedkategori
7
Rul ned og tryk 'Gem'
Dette er ikke en temaspecifik indstilling, men hvordan kategorier/underkategorier vises i dit design er. Så uanset dit tema, kan du bruge ovenstående guide til at opsætte underkategorier. Men om det bliver vist i dit design, eller hvordan det bliver vist, er temaspecifikt. I GelindeFast vises dine underkategorier automatisk på den specifikke hovedkategori.